Részletes Média Ajánlatunkat letöltheti az alábbi linkről.

Letöltés »

Médiaajánlat

A PULZUS TV egy teljesen új tematikára épülő helyi televízió. Napi fél órában nyújt tájékozódási lehetőséget a közvélemény számára. Mivel napjaink tv-nézőjét több ajánlattal is próbálják „elcsábítani” a konkurens adók, ezért a PULZUS TV biztosítja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy csak a nézőtől függ, mikor nézi meg a napi adást: a műsort minden félórában, összesen harminckétszer láthatjuk. Ezzel, hogy mindenki maga választhatja ki azt az időpontot, amikor a helyi híreket végignézi, a hirdetések is értékesebbé válnak. Mivel a helyi információk mindenkit érdekelnek, ezzel a reklámüzenetek is – legalább egyszer – eljutnak a megcélzott közönséghez.

Reklámlehetőségek

Három reklámblokkot alakítottunk ki:

  • a Híradó előtti (maximum 1 darab reklámspot),
  • a Híradó és a Szemtől szemben c. műsor közötti,
  • illetve a Szemtől szemben c. műsor utáni reklámblokkban tudunk reklámfilmeket sugározni.

Képújság: A 10 és 18 óra között jelentkező műsorban aktuális információk mellett egyedi grafikájú hirdetéseket teszünk közzé.

További lehetőségek: Időjárás-jelentés, Női Kosárlabda mérkőzés sugárzásának támogatása.

Külön kiemelendő a Pulzus TV hétvégente szombaton és vasárnap jelentkező gasztro műsora, az Íz-Lelő, ahol többek között közismert helyi vendégek prezentálnak könnyen elkészíthető, fantáziadús ételeket. A műsor az utóbbi időben óriási népszerűségre tett szert amit a nézői visszajelzések mellett a hirdetői aktivitás is jelez.