Ha lakóautó vásárlásán gondolkozik, a Prémium Lakóautónál a Giottiline T37-öt ajánlják! Kínálatukba újonnan került be ez a 2020-as kiadású eladó lakóautó, kiemelkedő felszereltséggel.

A Giottiline T37 alkóvos felépítésű lakóautó minden kényelmi feltételnek megfelel. Az alkóvnak köszönhetően a jármű vezetője is élvezheti a hatalmas teret pihenéskor a vezetőfülke fölé nyúló alvófülkében. A lakóautó tágas belteréről árulkodik a 2320 mm-es szélesség és 2890 mm-es magasság is.

Az eladó lakóautó különlegességekkel érkezik! Ebbe beletartozik a páraelszívó, tolatókamera, truma fűtés… A Giottilinen T37, Citroën alvázú lakóautó exkluzív dizájnnal büszkélkedik. A pihenésre kiváló környezetet varázsol az ablakos bejárati szúnyogháló és a 2 db LCD TV.

Ne kössön kompromisszumokat vásárláskor és tervezzen hosszú távra! A sikeres vásárlásra garanciát csak az ad, ha leendő lakóautónkat személyesen vesszük szemügyre és ki is próbáljuk. Csak így választhatjuk ki a család számára tökéletes lakóautót a sofőr által is elvárt kritériumok beteljesülésével. 

A Prémium Lakóautónál bizalommal várnak minden kedves ügyfelet.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük