Ugye fontos Önnek, hogy betudja jól mutatni és megfelelő áron értékesíteni az ingatlanát? Ennek érdekében lépjen túl a kizárólagos képes prezentáláson, készíttesse el a ház alaprajzát is!  Rengeteg embert az foglalkoztat, hogy milyen beosztású a ház, lakás, mekkorák is a szobák, honnan hová nyílnak az ajtók A méretezett alaprajz készítés ebben sokat segít, mert a vágyakat kielégíti, hiszen precízen és átláthatóan vannak megrajzolva! Ön temérdek sok időt és energiát tud megspórolni, ha szakemberekre bízza a munkát!

Alaprajz készítés, de hogyan?

Fogjanak meg egy négyzethálós papírlapot és vázlatszerűen rajzolják le az összes helyiségetMinden fontos komponenst jelöljenek meg rajta: nyílászárók, emeletek, alagsorok. Méretezett alaprajz készítése azért lényeges, hogy beírják a méreteket, melyeket lemérnek. Összetettnek tűnik?

Az Önöktől függ, hogy milyen lesz a ház alaprajz? Lehet vázlatszerű vonalas rajz vagy akár egy mestermunka is? Amennyiben szakemberek kezébe adja a feladatot, biztosított az utóbbi.

Méretezett alaprajz készítés? Ezekre figyelnek a hozzáértők!

  • A tartófalakat vastagabban rajzolják meg és ügyelnek a falak közti bezárt fokokra,
  • Ajtóknál és ablakoknál feltüntetik a nyílásirányt.
  • Szobák méretei és nevei. Padlóburkolat típusa, illetve egy igazi profi munkánál látszódni fog az is, hogy kő, parketta…,
  • Bejáratott külön megjelölik nyíllal,
  • És talán az egyik legfontosabb az épület tájolása, ez is megtekinthető a végeredményen.

Tippek és trükkök:

Ne készítsenek túlzsúfolt, komplikált alaprajzokat! Úgy rajzolják meg, hogy az ember, akit az utcáról behívnak is tudja, hogy mi hol található! Fontos, hogy egy jól sikerült alaprajz igen sokat nyom a latba az ingatlanuk értékesítésében! Rajz nélkül csak a levegőbe beszélnek gyakran! Ne habozzanak, készítsenek alaprajzot! Ezek után vegyék fel a céggel a kapcsolatot a mernoktender.hu honlapon és keressék bizalommal a szakembereit!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük