A Bécinek becézett cikkíró munkatársunk feldobott egy érdekes kérdést, mely mindannyiunkban megindított valamit. Lakóautó bérlés télen, mit szóltok hozzá, érdemes, szokták?” szólt a kérdéskör. Első hallásra megmozgatta a fantáziánkat és a kíváncsiságunkat, így hát eldöntöttük, utána járunk és kipróbáljuk, hogy elmesélhessük nektek.

Felkerestünk, úgymond professzionális túrázó családokat, akiknek van saját, vagy gyakran kölcsönöznek lakóautót és utaznak vele minden évszakban. Egybehangzó IGEN volt a válasz tőlük a kérdésre, hogy szoktak-e, érdemes-e lakóautó bérlésre gondolni hidegebb időben. A következő programokat ajánlották a téli időszakra lakóautózás alatt:

  • Tavak meglátogatása, hogy egy teljesen új tájat csodálhassunk meg a megszokott helyen
  • Különböző vásárok meglátogatása
  • Magaslatok felkutatása, hogy gyönyörködhessünk a hóba burkolózott, fehérlő világban
  • A felsorolt programok közbeni forralt borozás a tűz mellett

Nem komplikáltuk túl a lakóautós kirándulásunkat, követtük a tapasztalt utazók tanácsait. Választottunk 2 tavat (Balaton és Fertő-tó), 1 magaslatot ( Küllő-hegy) és vittünk magunkkal elegendő bort. A végeredmény pedig egy felettébb egyedi hétvégi élmény, mely családias hangulatban, jó kedvben és gyönyörű látképekkel volt tele. Ajánljuk azoknak, akik egy hosszabb hétvégére keresnek programot, szeretnének kikapcsolódni, szeretnének elszabadulni 2-3 napra a külvilágtól.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük