Az autótulajdonosok rémálma

Egy gépjárműtulajdonos számára kevés dolog bosszantóbb annál, mint amikor szeretett járműve cserbenhagyja. Hasonlóképpen lehetnek ezzel mindazok, akik valamilyen szolgálati, hivatali, vagy céges gépjárművet tartanak fenn.

De mégis mit tehetünk a bajban? Létezik gyors és professzionális segítség? Az autómentés Budapesten is és egész Pest megyében hatékonyan, megbízhatóan működik, legyen szó bármilyen problémáról!

Mire számíthatunk egy budapesti autómentés esetén…

A budapesti autómentők hatékonyságához tapasztalataink szerint hozzátartozik a garancia! Garantált az autómentő gyors helyszínre érkezése, az elérhetőség éjjel-nappal, az átfogó segítségnyújtás és a pénztárcánkat kímélő árak is. A szolgáltatók számára fontos még a trélerek, munkagépek kifogástalan állapota és az ügyfél járművének megkímélése a további károktól az autómentés során.

Mire számíthatunk egy budapesti autómentés esetén
Mire számíthatunk egy budapesti autómentés esetén

…és milyen árakon?

A budapesti és Pest megyei autómentés árak a legtöbb esetben 7-8 ezer forinttól kezdődnek. Kiváló példa erre a Lukács Autómentő, ahol a szakemberek 8 ezer forintos áron végeznek autómentést és autószállítást. 6 ezer forinttól pedig autó bikázást és kerékcserét is vállalnak. Némely autómentő vállalkozásnál az alapár 13 ezer forint.

Konkrétabban az említett példáról

A Lukács Autómentő vállalkozás további árait autómentéskor befolyásolhatja még néhány tényező és körülmény. Ilyenek lehetnek az autómentő által megtett kilóméterek száma, a szállítandó gépjármű súlya és mérete, a kerekek állapota, kormányozhatóság. Lényegesek még a jelleg (azaz hogy munkagép, vagy személyautó mentéséről van szó), illetve a terepviszonyok és hogy az autómentés melyik napszakban történik. (éjjel, vagy nappal) Azok a budapesti autómentők, amelyek vidéken és külföldön is vállalnak autómentést, a fővároson kívül megtett kilóméterenként 100 forintos árban dolgoznak.

Amit fontos még tudnunk az autómentésről

Ilyen és ezekhez hasonló a kvalitásokkal és szolgáltatásokkal áll készenlétben a legtöbb budapesti és Pest megyei autómentő. Ők a legtöbbször a hétköznapi személyautók szállításán kívül ültetett és sportautók, motorkerékpárok, lakókocsik és munkagépek mentését is vállalják.

Fontos tudnivaló, hogy a sérült, vagy meghibásodott autókat zárt telephelyekre, vagy pedig márkafüggetlen autószervízbe is szállítják. Mi több, Budapesten ma már él egy újkeletű szolgáltatás is. Az autómentést követő elszállítás után csereautót biztosítanak az ügyfél számára, aki azt akár üzleti útra, vagy nyaralásra is elviheti.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük