A lakóautó bérlés ára változó, függően a lakókocsi kategóriájától. A prémium plusz, valamint luxus és fullintegrált kategóriákba tartozó járművek bérlési díjait megtalálja a honlapunkon. Ezek az árak attól is függenek, hogy elő-, fő- vagy utószezonban veszi-e igénybe a lakóautót.

             Vannak azonban kiegészítő felszerelések, amelyek minden jármű esetében ugyanannyiba kerülnek. Ilyenek a kempingfelszerelések, a napozóágyak, az elősátor, a bográcsszett, a műfű, a vonóhorog és a 3 KW-os Honda aggregátor. Ezek bérlése egyedi árú, minden kiegészítő esetében bérlet + ÁFA fizetendő. Kár esetén ezeknek értéke megtérítendő.

             Minden út előtt munkatársaink felkészítik a bérelt lakóautót, hogy Önnek a lehető legkevesebb dologra kelljen figyelnie. A felkészítési díj magában foglalja a magyarországi autópálya matrica vásárlását, európai assistant szolgáltatást, CASCO biztosítást. Továbbá 1 db feltöltött gázpalackot, 1 db WC kemikáliát, a 125 l-es víztartály feltöltését, és az autóútra való egyéb felkészítését. Plusz gázpalack vagy WC kemikália szükségessége esetén felár fizetendő. Amennyiben a lakóautó nem az átvételi tisztasági állapotában kerül visszaadásra, vagy a WC kazetta nincs kiürítve, plusz költségeket számolunk fel.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük